Συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθεια


Συγκέντρωση στελεχών και μελών της παράταξης του, πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης την περασμένη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, αμέσως μετά τον 2ο γύρο των εκλογών.

 

Σε κλίμα ενθουσιώδες τα μέλη της «Νέας Δύναμης» βρέθηκαν ξανά και αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσπάθεια, για την ανάδειξη της παράταξης σε πρώτη δύναμη στις Αχαρνές.

 

Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι καλό, αν σκεφτεί κανείς κάτω υπό ποιες συνθήκες επιτεύχθηκε. Τόνισε επίσης, ότι, από την επόμενη κιόλας μέρα ξεκινούν ή καλύτερα συνεχίζουν την προσπάθεια τους χωρίς να πτοούνται από το αποτέλεσμα.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος όλα τα μέλη της παράταξης έδωσαν υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα σαν οι εκλογές να ήταν σε 3 μήνες όχι σε 3 χρόνια.

 

Για μία ακόμα φορά ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες των Αχαρνών για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπο και την παράταξη του και τόνισε ότι ευχαριστεί και αυτούς που δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που βρέθηκαν κοντά του μετά τις εκλογές. Πρόσωπα που για διάφορους λόγους στήριξαν άλλες παρατάξεις  και που δήλωσαν κιόλας ότι θα είναι μαζί του από εδώ και πέρα.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης έκλεισε την ομιλία του, σημειώνοντας πως το όραμα και οι δεσμεύσεις της παράταξης, διατηρούνται στο ακέραιο, τόσο ως στόχος για τις επόμενες εκλογές, όσο και ως ο τρόπος που θα πολιτευτούν την 3ετία αυτή.


© ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ 2010.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 199 - ΑΧΑΡΝΑΙ, ΤΗΛ. 210 2476676